Alaska CoolDry 180 g -undertøysett Ux sort/grå

199 ,-
Størrelseguide
Obligatorisk felt.
×
Alle mål tas på kroppen som vist på tabellen under. I tabellen har vi tatt hensyn til underliggende plagg. Velg din størrelse ved å måle bryst, midje, hofte og lengde. Obs! Mål deg selv uten underliggende plagg. Om du er usikker på din størrelse kan du kontakte oss og vi hjelper deg gjerne. Finn gjerne dine mål før du kontakter oss.
Velg et produkt
SKU
513870

Viktigste egenskaper:

 • Pustende og fukt-transporterende
 • Hurtigtørkende materiale
 • Fleksibelt materiale
 • For utendørsaktiviteter, sport og fritid
 • Materiale: 88% polyester, 12% spandex
 • Farge: svart / grå

ALASKA COOLDRY UX -UNDERTØYSETT, SORT/GRÅ

Alaska CoolDry 180 G er et utmerket valg under høy aktivitet, for eksempel jakt, fiske, utendørsaktiviteter og alle typer sport som sykling, løping, ski og golf, fordi den er laget av pustende, fuktighetsoverførende og tørkende CoolDry-materiale. Huden er fortsatt tørr og kjølig selv under hard aktivitet, fordi den fjerner fuktighet fra huden. I tillegg er den behagelig å ha på seg, takket være passformen og det fleksible materialet. Klassisk mørk farge med lysegrå detaljer.

Riktig lag med klær er viktig under varierende værforhold for å holde kroppen tørr og varm. Undertøyet danner det første isolerende laget på huden og flytter fuktigheten bort for å holde kroppen tørr. Mellomplagget danner det neste laget av isolasjon og fjerner fuktigheten ytterligere fra undertøyet. Mellomplagget lager også et varmeisolerende lag for å holde kroppen varm. Høykvalitets pustende undertøy og varme mellomplagg vil gi mere glede og bedre ytelse når man er under aktivitet, uansett værforhold og omstendigheter. Vi anbefaler at du bruker Alaska ThermoDry 220 G mellomplagg med dette undertøysettet.

Tilgjengelig i 3 farger:

 • BlindTech Invisible™ camo 180 G
 • Blind Max HD™ camo 180 G
 • Sort/Grå 180 G
Cooldry Alaska CoolDry er av høy mikrofiber som transporterer bort fuktighet fra huden på den ytre overflaten av materialet, hvor den fordamper. CoolDry-materiale holder kroppen din avkjølt og tørr.

 

 

Alaska Baselayer Suit Ux 180g black

Write Your Own Review
Du vurderer følgende produkt:Alaska CoolDry 180 g -undertøysett Ux sort/grå
Din vurdering:
Can also be found in
 1. Alaska Superior 2.0 BlindTech Snow Deluxe-pakke
  Alaska Superior 2.0 BlindTech Snow Deluxe-pakke
  Spesialpris 3690 ,- Vanlig pris 3999 ,-
Denne nettsiden bruker cookies.jeg aksepterer