Alaska Superior 2.0. BlindTech Snow jaktdress

2999 ,-
Størrelseguide
Obligatorisk felt.
×
Alle mål tas på kroppen som vist på tabellen under. I tabellen har vi tatt hensyn til underliggende plagg. Velg din størrelse ved å måle bryst, midje, hofte og lengde. Obs! Mål deg selv uten underliggende plagg. Om du er usikker på din størrelse kan du kontakte oss og vi hjelper deg gjerne. Finn gjerne dine mål før du kontakter oss.
Velg et produkt
SKU
514580

Viktigste egenskaper:

 • Fleksibel strammemekanisme i buksemidjen og flere neoprenforsterkninger
 • Ultralett og pustende mesh-fòr
 • Forsterkede lommer og funksjonalitet
 • Formsydde knær
 • Forsterkede strammebånd av borrelås i ermer og buksebein
 • Bukseseler medfølger
 • Ultralett (opptil 35 % lettere)
 • Materialer av høy kvalitet og HiDry™ ytterbehandling
 • Rain-Stop® membran som er pustende og vann og vindtett. Ved bruk i regnvær over tid anbefales det alltid å supplere med vanntett duk eller regnklær for å beskytte membranen. Det er kun dedikerte regnklær som holder tett i regnvær over tid. Det anbefales å vedlikeholde membranen med impregneringsspray dersom man merker at effekten til membranen begynner å avta, for å til enhver tid oppretteholde god motstand mot fukt.
 • Avtagbar hette 
 • Forsterkede, slitesterke og vanntette YKK-glidelåser


ALASKA SUPER 2.0 -BLINDTECH SNOW JAKTDRESS

Alaska Superior 2.0 BlindTech Snow™ Jaktdress er raskt blitt en favoritt blant Skandinaviske jegere. Jegere gir utmerket tilbakemelding på jaktsettet og er strålende fornøyd med SLIM-passformen, teknisk kvalitet og de mange spesialfunksjonene. jaktdressen er designet spesielt for jegere som ønsker ultralette material med utmerket prestasjon og optimalisert kamuflering. Alaska Superor 2.0 utnytter maks de nye og lettere materialene, som f.eks. Hi-Dry™-ytterbehandling og membranteknologi. Snøcamo på jaktdressen er designet for det Skandinaviske terrenget. 

Blindtech snow

Med Alaska Superior 2.0 -Blindtech Snow kamufleres du effektivt for viltet i vinterterrenget!

Den nye Alaska Superior 2.0 -Blindtech Snow jaktdress er designet spesielt for jegere som ønsker ultralette material med utmerket prestasjon og optimalisert kamuflering. Alaska Superor 2.0 utnytter maks de nye og lettere materialene, som f.eks. Hi-Dry™-ytterbehandling og membranteknologi. Snøcamo på jaktdressen er designet for det Skandinaviske terrenget. Rain-Stop®-spesialmembran er pustende og vann- og vindtett. Takket være den avanserte materialteknologien er jaktdressen både svært teknisk og ultralett (opptil 35% lettere enn enkelte tradisjonelle jaktdresser). Dressen har utmerket passform og god ytelse.

Pustende, vind- og vanntett Rain-Stop®-membran

Vind- og vanntett membran. Ved bruk i regnvær over tid anbefales det alltid å supplere med vanntett duk eller regnklær for å beskytte membranen. Det er kun dedikerte regnklær som holder tett i regnvær over tid. Det anbefales å vedlikeholde membranen med impregneringsspray dersom man merker at effekten til membranen begynner å avta, for å til enhver tid opprettholde god motstand mot fukt

Nytt BlindTech™Snow-kamomønster

BlindTech Snow™-camomønster er et nytt snømønster som er designet for skandinavisk vinterterreng. Camomønsteret er utviklet spesielt med tanke på hvilke mønster viltet har vanskelig for å oppfatte. Optimalisert kamuflasje. BlindTech Snow™ passer i en rekke ulike terreng og egner seg til mange ulike typer jakt.

Write Your Own Review
Du vurderer følgende produkt:Alaska Superior 2.0. BlindTech Snow jaktdress
Din vurdering:
Denne nettsiden bruker cookies.jeg aksepterer