OM NETTOJAKT.NO

OM NETTOJAKT.NO

Nettojakt.no™ - en av Nordens raskest voksende nettbutikker for jakt-, fiske og villmarksutstyr!

Nettojakt.no er en kostnadseffektiv nettbutikk for jakt- fiske- og villmarksutstyr. Nettojakt.no er en vesentlig del av vårt nordiske moderselskap Suomen Retkitukku Oy. Nettojakt.no er et norskregistrert selskap i Norge og vi betjener kunder over hele landet. Produktene sendes som oftest fra vårt sentrallager i Finland, som for øvrig er samlokalisert med hovedkontoret i Norden. Selskapet og sortimentet er utviklet i samarbeid med nordiske jegere og spesialister innen netthandel og logistikk. Resultatet er at kunder kan handle utmerkede produkt til en utmerket pris. I vårt test- og utiklingsteam har vi jegere fra Norge, Sverige og Finland, som kontinuerlig er med i produktutviklingen av samtlige produkt og som også tester nye produkt før de slippes på markedet.

Lave kostnader = Lav pris

Vi kjøper inn store partier og kan slik opprettholde gode priser. En moderne og effektiv logistikkmodell gjør at vi kan levere kvalitetsprodukt av kjente kvalitetsmerker direkte til kunden. Produktene er 100% original produkt fra anerkjente leverandører og med gjeldende fabrikkgarantier. Dette gjør at vi kan tilby gode produkt til lave priser. Hvorfor skal du betale en høy pris på produkter som selges gjennom mange fordyrende mellomledd, når du kan få tilsvarende produkt hos Nettojakt.no raskt og trygt til en som oftest lavere pris? Fordelene er merkbare i din lommebok! Vår egen produktutvikling garanterer at våre kunder ikke behøver å gå på kompromiss med vareutvalg og kvalitet.  

Våre produkter

Vi har et årelangt og godt samarbeid med samtlige av leverandører av våre produkt. 
Viltkamera lanserte vi på det Nordiske markedet allerede i 2007, da vi først lanserte den nå velkjente ScoutGuard DTC-530 modellen. Siden da har utviklingen gått svært raskt og nye produsenter har blitt inkludert i vårt sortiment. Samtidig har vi vedlikeholdt det nære samarbeidet med våre leverandører og innarbeidede merkevarer. Vi fører mange kjente og anerkjente merker, f.eks. Alaska Elk, Burrel, Pointer Control, Garmin, Tracker, PetSafe mm. Samtlige produkter er selvsagt kvalitetssikret og godkjent i anerkjente laboratorier for at de skal oppfylle de krav som stilles for kvalitetsvarer innen EU og Norden, det være bekledning eller elektroniske og elektriske produkter.

Milepæler i vår suksesshistorie:
 
1995  Utvikling av Hundepeiler startet 
1997  Våpenskap
2000  Utvikling av Jakt-, Fiske- og Fritidsklær
2001  Jaktsko
2007  Viltkamera Scout Guard DTC-530
2008  Laser avstandsmålere
2008  VHF Radio utstyr
2011  Action-, Våpen og Hunde kamera

Samtlige produkter finnes enda i vårt sortiment. 

Pålitelig netthandel siden 1995

Nøkkelpersonalet hos Nettojakt.no har lang erfaring innen netthandel med jakt-, fiske og friluftsprodukter i Norge, Sverige, Finland og i Europa for øvrig. Vi har i samarbeid med nordiske jegere utviklet en ny generasjon kvalitetsvarer som vi nå lanserer i våre nettbutikker. Når du bestiller produkter fra Nettojakt.no, kan du betale varene slik det passer deg best. Alle betalinger gjøres trygt med markedsledende betalingsløsninger.

Alle varer har 14 dagers full returrett forutsatt at varen er ubrukt og i salgbar stand

Vi har god produktkunnskap

Vårt personale har jakt, fiske og villmark som hovedinteresse. Alle er aktivt med i produktutviklingsarbeid og testing i samarbeid med vårt produktutviklingsteamet. I vårt sortiment finner man kun kvalitetsvarer som er svært godt egnet til jegerens behov. Alle produktene har fabrikkgaranti. Vårt mål er å selge kun de beste kvalitetsproduktene til uslåelige priser, direkte fra fabrikk til deg som kunde.

Reklamasjon

Er en vare i ustand eller går i stykker under garantitiden, kan du sende den kostnadsfritt til oss. Garantivilkår.

Åpne en kundekonto – det lønner seg!

Åpne en kundekonto og du får en rekke fordeler. Du kan f.eks. få tilsendt kampanjer og spesialtilbud før de publiseres offentlig, sjekke historikk, ha oversikt over bonuspoeng og endre dine kundeopplysninger mm.

Vi ønsker deg velkommen til Nettojakt.no!

Firmainformasjon:

Organisasjonsnummer: 916 707 509

Suomen Retkitukku Oy / Nettojakt.no
c/o MomsPartner Representant AS
Havnegata 28
8501 Narvik

Firmainformasjon morselskap:

Suomen Retkitukku Oy / Nettojakt.no
Rautionkatu 2 C
90400 Oulu
Finland

Kontaktinformasjon


Feilprising i nettbutikken

Dersom ikke annet opplyses er priser uten valutakode oppgitt i NOK. Dersom en vare er feilpriset i NOK sendes denne rutinemessig alltid ut, uansett hvor mye varen er feilpriset, gitt at varen er lagerført.

 

Denne nettsiden bruker cookies.jeg aksepterer